pondelok 1. decembra 2014

Decembrová challenge!

Vitajte! 

Prvá adventná nedeľa je za nami a začína sa najkrajší, najsviatočnejší mesiac v roku.
V prípade, že by ste si našli čas, je tu pre vás decembrová challenge s témou "Vôňa a atmosféra Vianoc". Pre zaradenie do súťaže je nutné dodržať tému a podmienky súťaže, ktorými sú:
vianočný vinš (v akejkoľvek podobe - môžu to byť slová z piesne, básnička, prianie, aj ručne písaný text) a projekt vytvorený podľa tohto sketch-u (mapky, šablóny), autorkou ktorého dizajnérka Lucia Barabas.

Witajcie!

Pierwsza niedziela adwentu juz za nami i zaczyna ten najpiekniejszy i najświateczny miesiac w roku. Mozna znajdziecie troche czasu dla grudniowej challenge na temat "Zapach i klimat świateczny". Zeby uczestniczyć w wyzwaniu, potrzebne dotrzymac waruków: zyczenia swiateczne (moga to być slowa z piosenki, wiersz, krótkie zyczenie albo  recznie napisany tekst) i projekt musi być stworzony wedlug tego sketch-a (mapki, szablonu), którego autorka  jest dizajnerka Lucia Barabas.


Sketch vám pomôže pri rozložení prvkov, snažte sa zachovať základnú šablónu a pridať do projektu niečo svoje, originálne, zaujímavé, popusťte uzdu svojej fantázii. Pozrite sa, aké nádherné projekty vytvorili dievčatá z design teamu. Naozaj z nich je cítiť atmosféru Vianoc!

Sketch pomoze wam przy rozmieszczaniu elementów, spróbujcie dotrzymać szablon podstawowy i dodać do projektu coś wlasnego, oryginalnego, interesujacego, w pelni rozwińcie skrzydla swojej fantazji. Popatrzcie jakie wspaniale projekty stworzyly dziewczyny z design team. Naprawde czuć w nich klimat Šwiat!


Daniela

Denisa

Blue Nika

Katka

Magdalena


Fotografie svojich prác posielajte do polnoci 25.12.2014 na adresu: scrapatelier11@gmail.com.
Na víťaza čaká lákavá odmena - sada plastových šablón a úžasný sprej od Lindy´s Stamp Gang.





Žiadne komentáre:

Zverejnenie komentára