utorok 14. apríla 2015

Spomienková krabička

Niekto si rád odkladá fotografie do albumu, v ktorom pravidelne listuje a niekto si ich radšej spolu s ďalšimi suvenírmi a darčekmi neorganizovane odloží do krabice, ktorá mu zdobí poličku a sem-tam sa rád pohrabe v jej skrytých pokladoch. Je to krásna dekorácia zvonka a šikovný priestor na tajomstvá zvnútra.




Základ krabice je polotovar vo veľkosti 14,5x14,5x6cm, ktorý som dozdobila papiermi z papierovej kolekcie Thought Keeper, samolepkami Word z kolekcie Soulmates, samolepkami Domestic Goddess,  žiarovkou  zo sady Typo Bulbs z kolekcie Junkyard Findings od Ingvild Bolme, kovovým nápisom zo sady Jean Plates z kolekcie Jundyard Findings od Ingvild Bolme, živicovým odliatkom zo sady Illume od Ingvild Bolme, lepenkovými a drevenými výrezmi od Wycinanky, papierovými kvetmi, washi páskami, čipkami  a inými ozdôbkami.




 

Vintage efekt som vytvorila použitím hnedej pečiatkovacej podušky, kvapkami zlatej pigmentovej farby IZINK a s pomocou techniky horúceho embossingu so zlatým a čiernym práškom od Papermania a so sadou práškov na embossing a elementmi Encrusted Jewel Bronze Kit od Stampendous. 



Kristína




2 komentáre: